De ce să alegi Land Rover Discovery ca mașină de familie?

Familiile numeroase caută mașini spațioase, pentru a se bucura de confort și flexibilitate pe durata călătoriilor. SUV-urile cu 7 locuri sunt în topul preferințelor, datorită spațiului generos pe care îl oferă pasagerilor, dar și a portbagajului cu capacitate mare.

Land Rover Discovery este una dintre alegerile pe care le poți face, atunci când cauți o mașină de familie. Descoperă mai departe care sunt câteva motive pentru care merită să îl alegi:

Motorizarea și experiența de condus

Motoarele Ingenium echipează automobilele Land Rover începând cu 2015 și nu lipsesc de la Discovery. Ai la dispoziție 4 motorizări din care poți alege, respectiv variantele diesel D250 și D300,  cu tracțiune integrală, disponibile și în variantele MHEV.

În cazul în care preferi motorizarea pe benzină, modelele P300 sau P360 sunt potrivite pentru tine, tehnologia hibridă fiind disponibilă pentru P360.

Călătoria la volanul unui Land Rover Discovery este plăcută, chiar și în cazul drumurilor cu denivelări sau alunecoase. În plus, dispune de o capacitate de remorcare de cel mult 3.500 de kilograme și de asistență avansată la remorcare.

Sistemele de siguranță

Ai nevoie de o mașină de familie cu cele mai recente sisteme de siguranță, pentru o protecție sporită, iar Land Rover Discovery stă bine la acest capitol. SUV-ul a obținut calificativul de 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP.

La volanul acestei mașini, te vei bucura de un condus mai ușor, cu sistemele de asistență. Astfel, beneficiezi de asistență pentru unghi mort, menținerea benzii de deplasare sau frânarea de urgență, care te avertizează atunci când urmează o coliziune și acționează frânele automat.

În plus, cele 8 airbaguri oferă siguranță pentru toată familia. Nu lipsesc cele 5 puncte de prindere ISOFIX, pentru instalarea ușoară și sigură a scaunelor pentru copii.

Spațiul de depozitare

Spațiul de depozitare este important la o mașină de familie, iar la Discovery ai la dispoziție 258 de litri în portbagaj, dacă vrei să te bucuri de toate cele 7 locuri.

Dacă nu folosești cele 2 rânduri de scaune din spate, ai la dispoziție sistemul Intelligent Seat Fold, pentru a transforma spațiul într-unul generos, cu o capacitate de 2.391 de litri.

Facilități de confort

Atunci când călătorești cu familia, confortul este primordial, dar Land Rover Discovery nu te dezamăgește. Toate cele 7 scaune sunt încălzite și oferă fiecărui pasager un confort deplin.

Experiența de călătorie este îmbunătățită de sistemul multimedia Pivi Pro, ce îți permite să te bucuri de muzica preferată cu ușurință.

Asistență la parcare

Parcarea unui SUV cu 7 locuri poate fi dificilă uneori, dar cu sistemele de asistență, îți va fi mult mai ușor. Chiar și parcarea în cele mai înguste locuri devine floare la ureche. De asemenea, camerele video perimetrale 3D îți oferă o vizibilitate îmbunătățită, pentru manevre realizate fără dificultate.

Conduci deja un Land Rover Discovery sau vrei să îți achiziționezi unul? Atunci în atelierul nostru găsești un partener de încredere, pentru revizii, reparații complexe și piese originale sau OEM.

Land Atelier este service Land Rover Discovery dedicat, ce îți oferă soluții complete, care să redea performanța mașinii tale.De asemenea, ne poți contacta pentru service Land Rover Defender, Range Rover și Jaguar. Răspundem cu promptitudine solicitărilor tale, asigurându-ți cel mai scurt timp de staționare în service posibil.

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier