Service
Range Rover
Service
Land Rover
Service
Jaguar

SERVICE LAND ROVER, SERVICE RANGE ROVER, SERVICE JAGUAR - BUCURESTI

CONTACTEAZA-NE
DISCUTA CU UNUL DINTRE
CONSULTANTII NOSTRI LAND ATELIER
De fiecare data cand iti doresti o revizie anuala, lucrari de intretinere, reparatii complexe, piese originale sau OEM pentru modelul tau Land Rover, Range Rover sau Jaguar, echipa Land Atelier iti sta la dispozitie. Contacteaza-ne acum, pentru a beneficia de asistenta personalizata si reparatii de incredere!
Contacteaza un specialist
contact
LAND ROVER, RANGE ROVER, JAGUAR

SERVICII SERVICE LAND ATELIER

Revizie anuala

Revizie Anuala

Tu decizi care este durata de viata a masinii tale, prin respectarea reviziilor anuale. Iar daca alegi un service Land Rover, Range Rover sau Jaguar dedicat si cu experienta, stii ca aceasta este in cele mai sigure maini. Discuta acum cu unul dintre consultantii nostri Land Atelier si stabileste o programare!

Motor

Motor

Atunci cand conduci o masina premium, reparatiile pot fi doar premium, iar tehnicienii Land Atelier o stiu cel mai bine. Ne recomanda uneltele specializate, experienta indelungata si piesele originale, prin care redam performanta motorului tau Land Rover, Range Rover si Jaguar. Garantie de 12 luni pentru orice reparatie!

Transmisie

Transmisie

O transmisie cu probleme afecteaza performanta SUV-ul tau, dar noi gasim rezolvarea. Schimbam uleiul, inlocuim componentele defecte si ne asiguram ca masinile Land Rover, Range Rover si Jaguar, care trec prin atelierul nostru, sunt este in cea mai buna stare. Fa-ne o vizita si convinge-te de profesionalismul Land Atelier!

Directie

Directie

Nu te stradui sa conduci un Land Rover, Range Rover sau Jaguar cu o directie instabila, nesigura si care trage intr-o parte. Adu-ți SUV-ul la Land Atelier, iar noi vom da o noua viata sistemului tau de directie, cu diagnoze precise si piese originale sau OEM. Iti stam la dispozitie cu servicii complete de service!

Diagnoza computerizata

Diagnoza computerizata

Ne bazam pe tehnologiile SDD-TOPIX și PicoScope, atunci cand realizam o diagnoza computerizata in atelierul nostru. Astfel, oricat de complexa este defectiunea la un Land Rover, Range Rover sau Jaguar, noi o vom depista cu precizie si rapiditate. Iar cu expertiza noastra completa, esti sigur ca luam cea mai buna decizie de reparatie.

AdBlue

AdBlue

Mentine eficienta sistemului AdBlue cu serviciile noastre de diagnosticare, remediere si reincarcare! Tehnicienii Land Atelier te asteapta cu reparatii de calitate si piese originale, pentru a reda performanta ecologica a SUV-urilor britanice. Contacteaza-ne acum pentru o evaluare si condu in siguranta, respectand normele de poluare!

MUNCA NOASTRA
IN CIFRE

10000+

DE AUTOMOBILE REPARATE

30000+

DE PIESE VANDUTE

10 ANI

EXPERIENTA MECANICILOR

GARANTIA MANOPEREI
PENTRU SIGURANTA
DUMNEAVOASTRA

DESCOPERA GARANTIA

Numarul automobilelor reparate, al pieselor vandute si al clientilor multumiti de serviciile si produsele Land Atelier, reprezinta cartea noastra de vizita.

Inca din anul 2004, oferim posesorilor de masini Land Rover si Range Rover piese si accesorii de calitate. Ne-am dorit sa fim mai mult decat un simplu magazin de piese auto, ci un partener de incredere, care sa ofere solutii optime pentru a mentine siguranta si performanta automobilelor britanice.

Asa se face ca, 10 mai tarziu, a luat nastere service-ul Land Atelier – unde efectuam reparatii electronice, electrice si mecanice pentru Land Rover, Range Rover si Jaguar.

Pretul pe care il punem pe calitate se reflecta in tot ceea ce facem si se aliniaza cu standardele Land Rover.
Ca atare, echipa noastra de tehnicieni speciali instruiti este dedicata performantei vehiculului tau.

Investim in tehnologii avansate de diagnoza, utilizam doar piese originale si OEM si garantam pentru fiecare lucrare de reparatie efectuata.

10 ani de Land Atelier inseamna peste 500 de vehicule reparate, premiere si succese, oferind clientilor nostri solutii la cele mai complexe defectiuni. Ne continuam misiunea de a furniza cele mai bune servicii pentru masina ta, echipa noastra de experti in mecanica fiindu-ti alaturi cu consultanta si reparatii personalizate.

DESCOPERA GARANTIA

SUNA PENTRU PROGRAMARE

DISCUTA ACUM CU UNUL DIN CONSULTANTII LAND ATELIER

0731 896 285 - SERVICE 0721 020 137 - PIESE CONTACTEAZA-NE
Jaguar
Piese Jaguar
COMANDA ACUM

PIESE & ACCESORII ORIGINALE SI OEM LAND ROVER, RANGE ROVER SI JAGUAR

COMANDA PIESE
Ofera-i masinii tale Land Rover, Range Rover sau Jaguar o ingrijire ca la carte, cu piese si accesorii originale sau OEM din oferta Land Atelier. In magazinul nostru ai acces la o varietate de componente auto de calitate, consultanta pentru alegerea lor si onorare rapida a comenzilor. Comanda acum!
COMANDA PIESE

BLOG

ULTIMELE NOUTATI

Contacteaza LandAtelier