ISTORIA
LAND ATELIER

20 ANI

EXPERIENTA

8

TEHNICIENI SPECIALISTI

10000+

AUTOVEHICULE REPARATE

2500+

CLIENTI FIDELI

De ce să alegeți Land Atelier?

Land Atelier Srl a fost înființată în primăvara anului 2004, cu scopul de a furniza piese și accesorii de calitate superioară pentru mărcile prestigioase Land Rover și Range Rover. De-a lungul anilor, ne-am extins serviciile și ne-am diversificat oferta, devenind un punct de referință și pentru proprietarii de vehicule Jaguar.

În prezent, Land Atelier este mai mult decât un simplu furnizor de piese auto: este un atelier auto complet echipat, specializat în service-ul și întreținerea vehiculelor Land Rover, Range Rover și Jaguar. Echipa noastră de tehnicieni experimentați este dedicată să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, utilizând echipamente moderne și piese originale pentru a asigura performanța optimă a vehiculului dumneavoastră.

De ce să ne alegeți pe noi?

Expertiză tehnică: Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, tehnicienii noștri au cunoștințele și competențele necesare pentru a gestiona orice problemă legată de vehiculul dumneavoastră.

Calitate garantată: Folosim doar piese originale și echipamente de ultimă generație pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Servicii personalizate: Fiecare client și fiecare vehicul sunt unici pentru noi. Ne adaptăm serviciile în funcție de nevoile specifice ale fiecăruia.

La Land Atelier, nu doar că ne ocupăm de mașina dumneavoastră, ci ne pasă cu adevărat de aceasta. Vă invităm să experimentați diferența pe care o aduce un serviciu auto dedicat excelenței și profesionalismului.

Vă așteptăm cu drag să deveniți parte din familia noastră de clienți mulțumiți!

LAND ATELIER

CE NE RECOMANDA

Experienta Land Rover

EXPERIENTA

Experienta de 20 de ani in comercializarea pieselor Land Rover, Range Rover, Jaguar. Experienta de 10 ani in reparatia Land Rover, Range Rover, Jaguar.

Stoc de piese

STOC DE PIESE

Stoc de piese pentru reparatiile uzuale in service.

COMANDA PIESE
Verificari preliminare

VERIFICARI PRELIMINARE

Efectuam verificari preliminare incluse in pretul operatiunii de baza (reprezentanta oficiala taxeaza separat).

VINO LA O VERIFICARE
Camera care sondeaza motorul pentru a stabili uzura

DETALII

Anumite lucrari le filmam. Detinem o camera speciala care sondeaza motorul pentru a stabili uzura.

Teste de drum

TESTARE

Teste de drum dupa anumite operatiuni (50km pentru motor, cutie, punti) + verificari finale (reverificare a etanseitatii), toate incluse in pretul operatiunii (reprezentanta oficiala taxeaza separat).

Parcare

PARCARE

Parcare acoperita pentru masinile care stau mai mult in service.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

NOI CREDEM IN VIITOR

MISIUNEA, VIZIUNEA SI VALORILE LAND ATELIER

Misiune

Misiunea noastră este să ne asigurăm că fiecare client beneficiază de o experiență premium, atât în ceea ce privește achiziționarea de piese, cât și serviciile de întreținere și reparație. În acest sens, ne angajăm să oferim:

Piese și accesorii originale: Colaborăm cu furnizori de renume pentru a aduce clienților noștri piese auto originale, garantate pentru performanță și durabilitate.

Service auto specializat: Oferim o gamă completă de servicii de întreținere și reparație, de la revizii periodice și diagnoză computerizată, până la reparații complexe ale sistemelor de transmisie și suspensie.

Consultanță personalizată: Echipa noastră este mereu la dispoziția clienților pentru a oferi sfaturi și soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui vehicul.

Mai mult decat un simplu magazin de piese auto, Land Atelier Srl s-a impus pe aceasta piata prin angajamentul fata de clientii pasionati de Land Rover si Range Rover de a pune la dispozitia acestora cele mai potrivite variante de piese si accesorii, in functie de bugetul alocat si de nevoile masinii, insa fara a face rabat de la calitatea produselor.

Astfel, de-a lungul timpului, managerii societatii au incheiat contracte pentru achizitionarea de componente originale si aftermarket de la renumiti furnizori de piese si accesorii pentru Land Rover si Range Rover: Allmakes, Bearmach, Britpart.

Am devenit in scurt timp prima optiune pentru majoritatea proprietarilor de Land Rover si Range Rover in achizitionarea de piese si accesorii. In acelasi timp ne-am marit echipa de vanzari, oferind astfel clientilor nostri rapiditate in procesarea comenzilor, dar si informatii privind alegerea pieselor si a accesoriilor

Viziune

In 2014 am extins activitatea deschizand si Service-ul Land Atelier unde efectuam reparatii electronice, electrice si mecanice pentru Land Rover Discovery (3, 4, 5, Sport), Defender (de la 2007), Freelander (2) si pentru Range Rover (Velar, Evoque, L405, Sport si L322).

Cu noul pachet de ultima generatie SDD-TOPIX suntem in masura sa diagnosticam si sa remediem cele mai dificile erori electronice. Prin conexiunea la platforma online Land Rover - Topix primim in permanenta actualizari ale soft-ului de diagnoza, fiind astfel in masura sa gasim solutii de remediere acolo unde alte service-uri nu au reusit.

Valori

Valorile noastre se bazează pe profesionalism, integritate și pasiune pentru excelență. Credem că fiecare vehicul merită cea mai bună atenție și îngrijire, iar fiecare client merită un serviciu care depășește așteptările.

Land Atelier este importator autorizat al producatorilor de componente off road si heavy-duty Pedders, DBA si Xtreme Outback.

SUNA PENTRU PROGRAMARE

DISCUTA ACUM CU UNUL DIN CONSULTANTII LAND ATELIER

0731 896 285 - SERVICE 0721 020 137 - PIESE CONTACTEAZA-NE
Range Rover
Piese Jaguar
COMANDA ACUM

PIESE & ACCESORII ORIGINALE SI OEM LAND ROVER, RANGE ROVER SI JAGUAR

COMANDA PIESE

La Land Atelier, înțelegem cât de important este să aveți acces la piese și accesorii de calitate pentru vehiculul dumneavoastră. De aceea, vă oferim o gamă variată de produse originale și OEM pentru mărcile Land Rover, Range Rover și Jaguar, asigurându-ne că fiecare piesă respectă cele mai înalte standarde de performanță și durabilitate.

Procesul de comandă este simplu și rapid:

  1. Consultați magazinul nostru online: Descoperiți gama noastră completă de piese și accesorii direct in magazinul online. Fie că aveți nevoie de piese pentru motor, transmisie, suspensie sau accesorii estetice, veți găsi totul într-un singur loc.
  2. Contactați-ne pentru asistență: Dacă nu sunteți sigur ce piesă vi se potrivește sau aveți nevoie de consultanță tehnică, echipa noastră de experți este gata să vă ajute. Puteți să ne contactați telefonic sau prin e-mail pentru orice întrebare.
  3. Plasați comanda: După ce ați selectat produsele dorite, plasați comanda direct pe site-ul nostru sau prin intermediul echipei noastre de vânzări. Oferim opțiuni flexibile de plată și livrare rapidă pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră revine pe șosea cât mai curând posibil.

Nu mai așteptați! Comandați piese online și descoperiți soluțiile de care aveți nevoie pentru a menține vehiculul dumneavoastră Land Rover, Range Rover sau Jaguar în cea mai bună formă. Cu Land Atelier, aveți garanția calității și a serviciilor de top.

COMANDA PIESE
Contacteaza LandAtelier