SUSPENSIILE PEDDERS – PERFORMANTA FARA COMPROMIS

Pedders Australia abordeaza relatia cu fiecare masina intr-un mod distinct – de la forma de organizare a activitatii pana la cercetarea in detaliu a dinamicii de rulare pe drum.
Pedders concepe produsul, il fabrica, il distribuie global, si mai mult – il instaleaza prin reteaua proprie de service-uri.
Asta denota o activitate sustinuta, profesionista, care in timp aduce satisfactii conducatorilor auto.

Materia prima folosita de Pedders in productia arcurilor de suspensie este atent selectata si este alcatuita doar din otel de inalta calitate. Fiecare arc este verificat individual pentru a respecta standardele de calitate – cele care nu trec testul sunt trimise la rebuturi. Tehnica de vopsire in camp electrostatic aplicata arcurilor previne pe termen lung decojirea vopselei si aparitia ruginii.

Pedders propune o suspensie personalizata pentru fiecare masina, in functie de marca, de model si de anul de fabricatie. Abordarea holistica a companiei australiene ofera garantia unui produs final bine gandit, bine fabricat si bine integrat in angrenajul armonios al masinii. Amortizorul, arcul, sistemul de directie, sistemul de franare si geometria rotilor sunt componentele care, in viziunea Pedders, creeaza pentagrama sigurantei pe drum.

Misiunea amortizorului este de a controla si de a echilibra energia degajata de arc in ambele sensuri, in urcare si in coborare, in conditii variabile de viteza si de incarcare suplimentara. Astfel se asigura in mod constant aderenta anvelopelor la sol. Supraincalzirea uleiului la un amortizor standard afecteaza negativ performanta suspensiei si implicit conditia generala a masinii.
Aici intervine Pedders si creeaza in interiorul amortizorului un spatiu generos, cu 200% mai mare decat in cazul standard, in care uleiul ramane mai mult timp la temperaturi joase.

In universul suspensiilor, dimensiunea face diferenta pe sosea si in offroad. Iar dimensionarea in functie de parametrii tangentiali sigurantei pasagerilor creeaza o suspensie de incredere. O suspensie Pedders.

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier