Noutăți aduse de motorul Land Rover Ingenium

Land Rover se remarcă prin angajamentul său față de inovație și performanță. Sinonim cu lux, capacitate și aventură, Land Rover a depășit continuu granițele tehnologiei auto. Una dintre realizările încununate din istoria sa este dezvoltarea motorului Ingenium, o minune a ingineriei, care a redefinit eficiența și puterea în industria auto.

Povestea Ingenium

Land Rover a creat o nouă gamă de motoare performante, care respectă reglementările din ce în ce mai stricte privind poluarea. Sunt concepute să ofere un echilibru perfect între putere, eficiență și confort.

Tehnologie de top

Motoarele încorporează noile tehnologii Land Rover pentru eficiență și performanțe crescute. Au o construcție mai ușoară, o turbosuflantă nouă și un sistem precis de injecție ce împreună furnizează putere și performanță de neegalat.

Eficiență redefinită

Una dintre caracteristicile motorului Ingenium este eficiența sa remarcabilă. Prin optimizarea proceselor de ardere și prin reducerea frecării, s-a obținut o economie impresionantă de combustibil fără compromiterea performanței. Indiferent că traversează străzile orașului sau atacă un teren accidentat, șoferii se pot bucura de emoția condusului, reducând în același timp amprenta asupra mediului.

Putere și performanță

Land Rover înțelege că adevărata performanță înseamnă mai mult decât economia de combustibil.

S-a pus foarte mult accent pe scăderea semnificativă a frecării interne, despre care se afirmă că este cu 17% mai mică decât la vechiul motor diesel de 2,2 L.

Alte detalii includ:

  • rulmenți cu role pe arborii cu came
  • pompe variabile de ulei și pompe de apă controlate de computer
  • un sistem de răcire cu circuit simplificat și divizat care permite încălzirea rapidă.

Motorul Ingenium include un sistem de antrenare cu came si un arbore cotit Ingenium Land Rover decalat.

Motorul Ingenium oferă o putere și un cuplu puternic pe toată plaja de turații, oferind șoferilor o accelerație ușoară și o capacitate de neegalat. Indiferent dacă remorchează încărcături grele sau urcă pe teren accidentat, motorul Ingenium se ridică la înălțime cu o încredere de neclintit.

Experiența de service Land Rover

În Craiova, pasionații Land Rover se pot baza pe întreținere excelentă în service auto la centrul de service Land Atelier. Echipa de tehnicieni calificați și facilitățile de ultimă generație ale centrului de service Land Rover Craiova garantează menținerea vehiculul în funcțiune la performanță maximă.

De la schimburi de ulei și filtre și până la reparații complexe, profesioniștii de la service-ul Land Atelier Craiova rezolvă orice problemă mecanică, electrică sau electronică cu perfecțiune. Folosind doar piese Land Rover originale și cele mai noi echipamente de diagnosticare, se asigură că vehiculul dumneavoastră primește atenția pe care o merită.

Concluzie

Motorul Land Rover Ingenium este dovada superiorității Land Rover. Cu mixul de tehnologie de ultimă oră, eficiență și performanță fără compromisuri, motorul Ingenium redefinește ceea ce înseamnă a conduce un vehicul de lux.

În Craiova, proprietarii Land Rover pot experimenta excelența în service auto la centrul de service Land Atelier. Centrul de service Land Rover din Craiova este dedicat să vă mențină vehiculul în funcțiune ca nou.

Motorul Land Rover Ingenium face fiecare călătorie absolut extraordinară, indiferent că te plimbi lejer prin oraș sau te aventurezi pe drumuri forestiere.

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier