Ce inseamna eroarea “Restricted Performance” la Jaguar

Ți-ai achiziționat Jaguar-ul datorită designului său elegant și reputației de mașină de import de performanță. Deci, probabil că este îngrijorător atunci când orice martor se aprinde pe bord. Mintea ta începe să se întrebe. Este o problemă? Dacă conduceți, este suficient de grav să opriți mașina? Este suficient de serios pentru a fi dus la mecanicul meu sau la reprezentanță? Dacă opresc motorul și-l repornesc, merge? Este doar o eroare minoră? Este o întâmplare? Va dispărea de la sine? Toate aceste întrebări și multe altele zboară prin creier în succesiune rapidă.

https://www.landatelier.ro/service-land-rover-range-rover-jaguar

Dacă vedeți lumina galbenă sau roșie pentru „Restricted performance”, cu siguranță vă puneți aceste întrebări. Dacă sunteți in mers când lumina se aprinde, aveți grija suplimentară dacă veți rămâne blocat. Legea lui Murphy va intra mai mult ca sigur în joc, lăsându-vă pe marginea drumului în timp ce vă bucurați de o călătorie lungă și, ceea ce era înainte, un drum plăcut! Corect?

S-ar putea să fiți obișnuiți cu luminile care se aprind în bord și cu reparații dese, mai ales dacă aveți sau ați avut vreun model britanic mai vechi. Sunteti, poate, obișnuiți cu sistemul de service Jaguar XF , împărțit pe tipuri de revizii și diferite intervale de timp sau de Km. Dar, temutul indicator „Restricted Performance” este imprevizibil și poate fi unul deranjant, deoarece este dificil de diagnosticat. Este fix precum “Check Engine” la grupul VW. Iată câteva cauze și posibile soluții în cazul în care indicatoarele de bord Jaguar afișează acest mesaj. Sperăm că aceste informații vă pot ajuta să restrângeți rădăcina problemei și să vă ofere o direcție în găsirea unei soluții înainte ca aceasta să devină o problemă majoră. Dacă această lumină se aprinde la Jaguar, simplificați-vă și contactați Triangle Imports pentru a ajuta la diagnosticarea corectă a cauzei.

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier