Este un Range Rover second hand o opțiune?

Uneori, are sens să cumpărați mașini de lux second hand. În plus, gama largă de opțiuni pe care le aveți la dispoziție este uriașă.

Mărci precum Mercedes Benz, BMW și Range Rover își vând mașinile la prețuri mari. Dar printr-un dealer de mașini second hand, le puteți gasi, ce-i drept, folosite, dar bine întreținute, la prețuri mult mai mici. Mai mult, puteți găsi și mașini care arată și funcționează ca noi. Dar care sunt diferențele? Și mai important, aceste mașini au nevoie de multă întreținere?

Vom răspunde la aceste întrebări și la multe altele. Acest ghid este conceput pentru a vă oferi o descriere de bază a cum este să dețineți un Range Rover second hand.

Range Rover nou sau second hand – care este diferența?

Înainte de a discuta utilitatea unui Range Rover, este important să discernem diferențele dintre o mașină nouă și o mașină second hand. Un Range Rover folosit vine adesea în stare excelentă, cu uzură minimă, puțini kilometri și o garanție că va dura zeci de ani. Nu glumim!

Un Range Rover bine întreținut va rezista zeci de ani, dar mai multe despre asta mai târziu.

Un Range Rover nou pur și simplu are mai multă tehnologie încorporată. Există, de asemenea, modificări minore care fac mașina puțin mai bună decât modelele mai vechi. Cu toate acestea, toate Range Rover-urile sunt destul de grozave. Sunt mașini de top în ceea ce privește performanța și siguranța. Sunt, de asemenea, extrem de luxoase. De fapt, Jaguar Land Rover au definit întreaga Piață SUV de lux. Nimeni nu se simte mai confortabil decât într-un Range Rover.

Longevitatea unui Range Rover

Cel mai important factor atunci când cumpărați un Range Rover second hand este longevitatea. Un Range Rover poate sta în garaj timp de zeci de ani. Puteți găsi o mulțime de modele Range Rover mai vechi care încă funcționează ca noi pe șosea, iar motivul simplu pentru viața lor lungă este calitatea construcției. Sunt construite extraordinar de bine. Un Range Rover second-hand este extrem de practic și, cu întreținerea potrivită, veți avea necazuri minime.

Range Rover-urile au nevoie de multă întreținere?

Într-un singur cuvânt, nu. Range Rover-urile sunt mașini dure. Sunt de departe cele mai bine construite SUV-uri. Sunt mașini care se încadrează literalmente în conceptul Sports Utility Vehicle. Ele întruchipează destul de bine aspectul de lux și vin fără compromisuri. Calitatea construcției și efortul implicat în realizarea lor sunt motivele pentru care recomandăm această mașină fără nicio ezitare. Chiar dacă este un Range Rover second-hand.

Acestea fiind spuse, este important să vă purtați frumos cu mașina. În ciuda robusteții sale, orice mașină va fi afectată de  uzură. Prin urmare, este important ca mașina să meargă la revizii în mod regulat. Va trebui sa găsiți un service autorizat pentru revizie Land Rover în apropiere.

O mașină bine întreținută vă va rezista de cel puțin două ori mai mult decât o mașină care nu primește îngrijirea pe care o merită. Nu este ușor să deții mașini de lux, de aceea piața în sine este de nișă. Cu toate acestea, dacă decideți să faceți pasul, o întreținere bună o va ajuta să dureze ani de zile. Lucrurile bune durează atunci când ai grijă și, în ciuda costurilor ridicate de întreținere, un Range Rover te va dura mai mult decât mașina ta de zi cu zi.

Este un Range Rover greu de întreținut?

Nu neapărat. Depinde, în funcție de model și de an. Când cumpărați un Range Rover second hand aveți grijă să-l verificați la un service autorizat, de încredere. Nu doriți să faceți o astfel de achiziție doar pentru a afla că reparațiile pentru această mașină ar fi prea costisitoare. Da, există și șansa ca o mașină uzată să fi fost întreruptă de producător și ca piesele să fie greu de găsit. Acestea fiind spuse, va trebui să fiți atenți la probleme, să faceți revizia la Range Rover și să vă asigurați că întrețineți mașina în mod regulat.

Nu este o mașină greu de întreținut dacă o folosiți bine și aveți grijă de ea. Cu cât utilizarea este mai dură, cu atât este mai mare uzura. În ciuda faptului că este un SUV, nu este construit să dureze pentru totdeauna și va suferi unele daune.

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier