La Camping cu Range Rover-ul tău

Când vine primăvara este momentul perfect pentru a porni într-o aventură de camping. Doar împachetează-ți echipamentul și ești gata de plecare!

Urmează aceste sfaturi pentru distracție maximă în camping cu Range Rover.

Depozitarea lucrurilor

Majoritatea modelelor Range Rover sunt încăpătoare, dar dacă ai o mulțime de echipamente, este posibil să fie nevoie de spațiu suplimentar de depozitare. Adaugă un portbagaj de plafon sau folosește o cutie de depozitare exterioară pe plafon, care ar trebui să fie suficient de mare pentru a ține cortul și alte accesorii expediție.

Mergi și pe drumuri mai puțin bătătorite

Capacitățile off-road ale Range Rover-ului îl fac ideal pentru descoperirea de locuri noi și, înarmat cu un cort și o butelie de gătit, ești liber să explorezi mediul rural și să îți instalezi tabăra. Dacă ești dornic să mergi într-o expediție în salbaticie, asigură-te că ai dreptul legal de a opri pe terenul ales. Respectă natura și fii atent luând gunoiul cu tine, ai grijă de siguranța împotriva incendiilor și lasă terenul așa cum l-ai găsit.

Ia cu tine și bicicleta

Călătoria off-road nu se limitează la un 4×4. Dacă ești ciclist pasionat, ia bicicleta la drum cu un suport pentru biciclete montat pe barele transversale, pe un suport montabil pe cârligul de remorcare sau pe roata de rezervă. Verifică și echipamentul oficial de camping Land Rover pentru tot ce ai nevoie pentru a transporta bicicleta oriunde ai merge.

Nu este obligatoriu sa ai cort

Nu ai cort? De ce să nu-ți transformi Range Rover-ul într-un motorhome? Cu un interior încăpător și scaune confortabile, este suficient de confortabil incat sa dorim comod în mașină. Dacă te întrebi cum să campezi cu Range Rover-ul și să nu dormi înghesuit, poți căuta o soluție precum D-Box-ul special pentru Land Rover. Acesta are chiar și facilități de gătit încorporate!

Păstrează mașina curată

Cele mai bune drumeții sunt adesea cele mai noroioase! Când ești în camping, păstrarea curățeniei în interiorul mașinii este de multe ori imposibilă, așa că utilizați o prelată sau altă protecție interioară pentru a vă proteja portbagajul și interiorul de noroi și murdărie. În funcție de cât timp plănuiești să stai departe, acest lucru ar putea fi important pentru confortul tău în călătorie.

Învață traseul

O parte din aventură este să explorezi locuri noi, este important totuși să ai o idee generală despre locația în care călătorești. Bucura-te de călătorie folosind o hartă clasică și planificând locul în care vei merge și luând notă de orice facilități utile pe traseu. Profită de sistemul GPS din Range Rover, dar amintește-ți că în zonele îndepărtate este posibil să nu ai întotdeauna acoperire prin satelit. Așa că fiți pregătit și cu o hartă și o busolă.

Fii pregătit

Într-o vacanță de camping, ești doar tu și Range Rover-ul tău împotriva naturii. Nu poți să fugi până în casă dacă ai nevoie de ceva. Condițiile meteorologice neașteptate, lipsa semnalului de la telefonul mobil și obiectele vitale care lipsesc din rucsac, toate au potențialul de a distruge ceea ce altfel ar fi o călătorie fantastică, așa că fă-ți o listă de verificare pentru a te asigura că ești pregătit pentru orice. De asemenea, nu pleca într-o călătorie lungă fără o revizie Range Rover, pentru a evita orice surprize mecanice.

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier