Noul Defender OCTA: Când va fi lansat și prin ce se remarcă?

Luna iunie vine cu surprize pentru iubitorii de Land Rover, întrucât va avea loc lansarea modelului Defender OCTA, ce promite să fie cel mai puternic Defender de până acum. Acesta va debuta la data de 3 iulie.

Producătorul britanic a anunțat la finalul lunii martie că pregătește o versiune mai puternică pentru Defender, însă nu se cunosc încă foarte multe informații despre dotările acestuia.

Din ce cunoaștem, SUV-ul va avea un motor V8 twin turbo, myld hybrid, de 635 de cai putere și suspensie pneumatică 6D Dynamics.  

13.960 de teste, pentru a verifica performanțele înalte ale noului Defender

Pentru a testa performanța modelului Defender OCTA, inginerii Land Rover au efectuat peste 13.960 de teste. Acesta a vizitat locații cunoscute, precum circuitul Nurburgring Nordschleife, Ladoux, desertul MOAB din Utah și Dubai.

Date fiind dotările anunțate de producătorul britanic, Defender OCTA va avea excelente capabilități off road, indiferent de condițiile de rulare și de suprafață.

Mai bine de 3 decenii de Defender

Defender începe să facă senzație încă din anii 1990, atunci când modelele Ninety și One-Ten sunt redenumite Defender 90, 110 și 130. Anul 2007 aduce un nou motor turbo diesel, cu patru cilindri și o cutie de viteze manuală cu șase trepte.

2015 este numit „The year of Defender”, cu trei noi modele în ediție limitată, iar în 2019, iubitorii de off road s-au putut bucura de noul Defender. Acesta se remarcă prin aspectul modern și tehnologia off road avansată, putând fi utilizat pe orice tip de teren. Astfel, în mai bine de 3 decenii, inginerii Land Rover au rămas fideli performanței.

Land Rover astăzi, disponibil cu cele mai economice motoare

Fiecare marcă auto are avantaje și dezavantaje, fiind cunoscut faptul că unele componente cedează mai repede. Chiar și în cazul unui arbore Ingenium Range Rover defect, se găsesc soluții de service eficiente, care să îi redea funcționalitatea.

De altfel, motoarele Ingenium dezvoltate de inginerii britanici sunt ca un răspuns la cerințele crescute ale conducătorilor auto, de a beneficia de vehicule mai ecologice, cu performanțe off road excelente.

Ca atare, motoarele Ingenium respectă normele de poluare Eu6, se remarcă prin emisii mai reduse de noxe, fără vreun compromis în ceea ce privește performanța lor. În plus, ele sunt mai ușoare și mai silențioase, pentru o experiență de condus perfectă.

Disponibile în varianta Diesel și pe benzină, motoarele Ingenium marchează o nouă etapă pentru SUV-urile britanice, care se aliniază necesității de a proteja mediul înconjurător, dar și de a conduce mașini performante, care să facă față cu succes tuturor provocărilor off road.Asemeni oricărui pasionat de Land Rover, așteptăm cu nerăbdare să vedem cel mai puternic Defender și chiar să îl scoatem la un test drive. Până atunci, te așteptăm pe tine în service-ul nostru, indiferent dacă ai nevoie de un nou vibrochen Range Rover, Land Rover sau Jaguar, reparații la motor sau la orice altă componentă a SUV-ului britanic. Tehnicienii noștri profesioniști vor depista și remedia problema, ca tu să îți poți relua rapid aventurile pe patru roți.

Sursa imagine: https://www.motorauthority.com/news/1142978_2025-defender-octa-release-date

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier