Range Rover Sport vs. BMW X7: Ce model să alegi?

La categoria SUV-urilor de lux, există două nume care răsună cu putere, respectiv Range Rover Sport și BMW X7. Acestea se evidențiază prin performanța ridicată și exteriorul impunător, fiind o definiție a eleganței și a confortului pe patru roți.

Cele două SUV-uri își dispută atenția cumpărătorilor din întreaga lume. Dacă ești curios să afli mai multe despre designul, performanța și alte aspecte cheie ale celor două autoturisme, citește în continuare articolul nostru.

Elementele de design

Range Rover Sport te surprinde cu exteriorul sofisticat și liniile fluide, ce sunt sinonime ale eleganței sportive. Interiorul este luxos, cu finisaje impecabile și materiale de calitate înaltă.

BMW X7, pe de altă parte, impresionează prin designul impunător, de la grila frontală cu lamele duble, la stopurile tridimensionale, ce îi accentuează aspectul puternic.

Orice model preferi, un lucru este cert – ambele SUV-uri îți oferă o prezență impunătoare pe șosea.

Interiorul luxos

Dacă pășești în interiorul unui BMW X7 sau Range Rover Sport, ți se dezvăluie un spațiu luxos, cu materiale de calitate și tehnologie de vârf. La SUV-ul bavarez vei remarca interiorul rafinat, cu piele fină și lemn de înaltă calitate, completat de sistemul de infotainment BMW iDrive 8.0. Acesta asigură o experiență de conectivitate de ultimă generație.

La SUV-ul britanic poți remarca interiorul confortabil și sofisticat, cu detalii din piele, materiale sustenabile și funcții ce îți îmbunătățesc confortul și tehnologia intuitivă.

Motorizarea

BMW X7 vine cu o gamă variată de motorizări, precum TwinPower  Turbo, de 381 de cai putere și eficiență în consumul de combustibil.

Cei care își doresc mai multă putere, pot opta pentru Twin Turbo cu 8 cilindri în V, care livrează 530 de cai putere. Acest motor îți asigură o accelerație rapidă și o performanță ridicată.

Dacă cunoști deja performanța oferită de un arbore ingenium Range Rover, știi că SUV-ul britanic nu te dezamăgește în ceea ce privește motorizarea. Ca atare, acesta este disponibil în varianta propulsată de un motor de 355 de cai putere și o accelerație de la 0 la 60 mph în 5.7 secunde.

Poți alege, de asemenea, un motor plug-in hybrid, care îmbină motorul cu combustie internă cu cel electric, pentru un echilibru între performanță și eficiență. Acesta îți oferă 542 de cai putere.

Puterea și performanța ambelor modele sunt completate de tehnologii avansate de asistență și siguranță, care transformă condusul într-o experiență mult mai confortabilă.

Prețul

Nu sunt diferențe majore între prețul celor două SUV-uri. Ca atare, alegerea dintre cele două depinde, în mare măsură, de preferințele tale. Iar dacă îți este dificil să te hotărăști, optează pentru un test drive și experimentează cum este să fii la volanul acestora.

Indiferent de ceea ce preferi, fiecare vehicul îți promite o experiență excepțională de condus, cu un nivel ridicat de confort și de siguranță.

În cazul în care optezi pentru calitatea britanică, la Land Atelier găsești atât servicii de reparații și revizii auto, cât și arbore Range Rover și o gamă variată de accesorii și piese auto, care să mențină performanța și siguranța mașinii tale. 

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier