Reparații motor Ingenium: 3 motive pentru care să alegi Land Atelier

Dacă observi zgomote la motorul tău Ingenium, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să vii cu mașina într-un service specializat, pentru identificarea și remedierea problemei. Tehnicienii speciali instruiți dețin echipamente performante, expertiză și piese originale, pentru a efectua reparațiile necesare și a reda funcționalitatea SUV-ului tău.

La Land Atelier, punem preț pe calitate și oferim soluții clienților noștri, chiar și în cazul unor defecțiuni complexe. De aceea, dacă ai nevoie de un service Land Rover Constanța sau București, ai garanția că mașina ta este în mâini sigure la noi.

Diagnoză precisă

Primul pas al unei reparații de succes este diagnoza precisă, care nu dă greș niciodată la Land Atelier. Investim în programe de diagnoză performante, precum PicoScope, care identifică erori ce nu sunt ușor de scanat cu alte unelte. Cu ajutorul lui, putem verifica compresia motorului și detecta rapid orice problemă, astfel încât să găsim soluții eficiente.

Un alt program utilizat – SDD – TOPIX – ne permite să diagnosticăm și să remediem cele mai dificile erori electronice. Astfel, atelierul nostru este partenerul tău de încredere, prin care ai garanția că menții performanțele înalte ale mașinii tale.

Expertiza tehnicienilor Land Atelier

Succesul reparațiilor pe care le efectuăm la Land Atelier nu se datorează doar tehnologiilor și al echipamentelor de vârf pe care le utilizăm, ci și expertizei tehnicienilor noștri. Suntem o echipă de mecanici dedicați automobilelor Land Rover, capabili să interpreteze corect erorile de cod, pentru a finaliza diagnoze precise.

De aceea, de fiecare dată când îți aduci mașina în atelierul nostru, ai certitudinea că vom găsi cele mai bune soluții pentru tine. În plus, toate reparațiile beneficiază de garanție și sunt notate în istoricul de service Land Rover.

Piese originale și OEM

Calitatea pieselor pe care le folosești la reparația mașinii tale îi afectează sau menține performanța. De aceea, la Land Atelier utilizăm doar produse originale și OEM, care respectă standardele înalte ale producătorului britanic.

Toate piesele noastre beneficiază de garanție, conform prevederilor legale existente. Spre exemplu, dacă ai nevoie de un arbore Land Rover, poți fi sigur că în atelierul nostru găsești unul de calitate, care să mențină parametrii optimi de funcționare ai motorului Ingenium.

Când alegi Land Atelier, oferi mașinii tale cea mai bună îngrijire

Dacă ești posesorul unui Land Rover, Range Rover sau Jaguar, sigur îți dorești să te bucuri de experiențe perfecte de condus, pe perioade îndelungate. Cât timp nu uiți de reviziile anuale, poți spori longevitatea mașinii tale.

Ca atare, îți recomandăm să efectuezi cu regularitate reviziile și să vii cu mașina în service de fiecare dată când observi că ceva nu funcționează.

Schimbul de ulei și de filtre este important pentru a prelungi durata de viață a motoarelor Ingenium și starea optimă de sănătate a mașinii. Iar la Land Atelier, te asigurăm că realizăm o revizie ca la carte, prin care îți menținem mașina în cea mai bună formă.

Contactează-ne pentru o programare și află cum te putem ajuta, pentru a avea mașina ta Land Rover, Range Rover sau Jaguar pregătită de noi aventuri!

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier