Trucuri, mentenanță și probleme comune pentru Range Rover

Ați descoperit toate caracteristicile speciale ale Range Rover-ului dvs.? S-ar putea să existe încă unele pe care nu le cunoașteți, care v-ar putea îmbunătăți experiența de zi cu zi și care v-ar putea ajuta să profitați mai mult de vehiculul dvs. Citiți în continuare pentru a descoperi primele

Sfaturi și trucuri ale posesorilor de Range Rover

Descărcați aplicația Range Rover

În ciuda faptului că pare un loc evident de început, aplicația Range Rover conține un manual ușor de accesat, astfel încât să puteți verifica rapid dacă întâlniți butoane noi sau dacă aveți nevoie să vă amintiți cum funcționează ceva în timp ce sunteți în deplasare.

Descărcați aplicația Range Rover Remote

Alternativ, dacă aveți un Land Rover, aplicația de la distanță este o modalitate excelentă de a vă gestiona vehiculul atunci când sunteți în deplasare. Vă puteți încuia mașina de la distanță din aplicație, oferindu-vă asigurare și acordând prioritate securității.

Aplicația vă permite, de asemenea, să urmăriți ultima locație parcată a vehiculului. Excelent pentru când ați parcat într-o parcare mare și aglomerată sau aveți îngrijorări cu privire la securitatea vehiculului dvs. De asemenea, aplicația vă poate spune cât de mult combustibil aveți, astfel încât să puteți lua în considerare acest lucru în călătoriile viitoare.

Funcția noastră favorită finală a aplicației este cât de simplă face să urmăriți kilometrajul. Aplicația creează foi de calcul Excel ale călătoriilor dvs., care sunt ușor de exportat. Acesta este ideal pentru oricine călătorește pentru afaceri și trebuie să își înregistreze călătoriile.

Blocati complet Range Rover-ul din telecomandă

O modalitate ușoară de a vă asigura vehiculul este din telecomandă. Pur și simplu apăsați butonul de blocare de două ori pentru a vă bloca mașina de două ori. Acest lucru este excelent pentru a garanta securitatea mașinii dvs. și pentru a preveni furtul.

Când mașina este complet încuiată, nici măcar nu o poți debloca din interior, ceea ce înseamnă că, chiar dacă un geam este spart, mașina ta este încă foarte greu de deschis.

Activați alarma din telecomandă

Folosind telecomanda, puteți declanșa o alarmă de panică pentru a o utiliza în situații de urgență. Pentru a declanșa acest lucru, pur și simplu apăsați butonul de pericol de trei ori de pe telecomandă. Acest lucru va face ca luminile mașinii dvs. să clipească și claxonul va emite un bip. După 5 secunde, acesta poate fi oprit și din telecomandă.

Acest sistem de alarmă ușor de utilizat este o caracteristică excelentă de care mulți șoferi nu sunt conștienți și este o modalitate simplă de a prioritiza siguranța dvs. și securitatea mașinii.

Închideți geamurile mașinii de la distanță

Ne-am îndepărtat cu toții de mașinile noastre și apoi ne-am uitat înapoi pentru a vedea o fereastră deschisă. Range Rover-ul are o caracteristică simplă pe tastatură pentru a vă scuti de bătălia de a merge înapoi la mașină. Pur și simplu apăsați butonul de blocare de pe telecomandă timp de trei secunde pentru a închide toate geamurile mașinii.

Această caracteristică este deosebit de practică atunci când vă grăbiți sau aveți copii cărora le place să călărească cu geamurile deschise.

Mentenanță necesară

Deși nu este o problemă, la 60.000Km (sau odată la 5 ani) trebuie schimbat kitul de distributie Land Rover Range Rover.

Transmisia unei mașini 4×4 este foarte importantă. Una dintre componentele de baza ale transmisiei off-road este diferențialul Haldex Land Rover. Acesta transmite până la 85% din cuplu către roata din spate cu cea mai bună aderență, garantând astfel faptul ca mașina nu rămâne blocată pe teren accidentat. Recomandăm să verificati transmisia în fiecare an sau de fiecare data cand constatați că masina rămane cu o roată suspendată la denivelari mai mari.

Probleme comune la Land Rover

Deși sunt mașini puternice și robuste, Land Rover sunt uneori afectate de o serie de probleme tehnice:

Pierderea puterii

Pierderea puterii într-un Range Rover poate fi cauzată de mai multe variabile. Singura modalitate de a diagnostica corect problema este cu un instrument profesional de scanare auto. Acest dispozitiv preia informații din sistemul informatic al vehiculului și le folosește pentru a detecta orice probleme sau coduri de eroare. Acest lucru permite departamentului nostru de service Range Rover să diagnosticheze cu exactitate problema specifică.

Probleme de aprindere

Problemele de aprindere pot varia de la o problemă minoră, cum ar fi un comutator de aprindere defect, sau o problemă mai complexă, cum ar fi o oprire constantă a motorului. În timp ce un comutator de aprindere poate fi înlocuit cu ușurință, problemele complexe sunt ceva cu totul diferită. Pentru orice problemă majoră, cum ar fi un motor blocat, ar trebui să aduceți Range Rover-ul în service pentru o revizuire amănunțită de către specialiștii noștri de marcă certificați.

Suspensie pneumatică

Range Rover-urile se laudă cu suspensii pneumatice superioare, oferind șoferilor o experiență de conducere de înaltă calitate, cu o putere abundentă în teren. Ca orice suspensie de vehicul, stresul suplimentar și suprasolicitarea pot duce la probleme grave. Dacă începeți să observați probleme cu suspendarea, este necesară o verificare completă de diagnosticare. Departamentul nostru de service Range Rover oferă verificări complete de diagnosticare pentru toate vehiculele Land Rover și Jaguar.

Pierderi de lichide

Pierderile de lichide sunt o problemă comună în rândul mai multor mărci și modele de vehicule. În timp ce unele scurgeri sunt o soluție ușoară, altele sunt potențial periculoase dacă nu sunt rezolvate prompt. Nu este întotdeauna ușor să știi care scurgeri sunt inofensive sau care trebuie rezolvate imediat. Dacă observați scurgeri de orice fel, cel mai bine este să faceți o programare pentru o revizie Range Rover. Mai bine să fiți în siguranță decât să-ți pară rău.

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier