Unde îți repari mașina: La service Land Rover sau la mecanicul de cartier?

Orice intervenție realizată asupra mașinii nu se poate face la întâmplare, cu atât mai mult dacă deții un automobil nou sau de marcă premium. Mulți posesori de autoturisme se văd puși în situația de a alege între un service specializat sau un mecanic de cartier.

Oricât de tentant ar fi să economisești bani la un service de cartier, îți dorești servicii de cea mai bună calitate pentru mașina ta. Un service Land Rover Pitești este întotdeauna cea mai bună alegere, pentru a beneficia de reparații sigure, în concordanță cu standardele înalte ale producătorului.

În continuare poți descoperi câteva motive pentru a alege un service Land Rover dedicat, în defavoarea unui mecanic de cartier.

Tehnicieni cu experiență, dedicați mărcii tale

Tehnicienii dedicați, cu experiență, care lucrează în service-urile auto specializate, sunt special instruiți pentru a repara automobilele, conform manualelor și procedurilor recomandate de producător. Ca atare, toate intervențiile care se vor realiza la mașina ta, respectă standarde înalte și îi mențin performanța ridicată.

Diagnoza precisă

Diagnoza este o etapă importantă din identificarea și remedierea problemelor pe care le poți avea cu mașina. Un service spitalizat va putea realiza o diagnoză rapidă și precisă, dar deține și experiența necesară pentru a interpreta corect diferite erori Land Rover.

Îmbinând tehnologiile performante cu expertiza amănunțită, poate găsi soluții la cele mai complexe probleme, pentru a reda funcționalitatea completă a mașinii.

Piese de calitate

Chiar dacă piesele de o calitate mai slabă te ajută să economisești bani pe moment, îți compromit mașina. De aceea, ai nevoie doar de piese originale și OEM, care sunt fabricate din materiale de calitate, după standarde ridicate.

Acestea măresc longevitatea mașinii și te ajută să economisești bani pe termen lung. În cazul în care te hotărăști să vinzi mașina, poți obține un preț mult mai mare, potențialii cumpărători fiind mult mai interesați de mașini bine îngrijite, cu revizii efectuate cu regularitate, în service-uri de încredere.

Garanție

Service-urile specializate îți oferă o garanție pentru fiecare lucrare de reparație realizată. Chiar și în cazul unei reparații la motor, poți beneficia de o garanție de 12 luni, prin care știi sigur că aceasta este una de încredere. Spre exemplu, la Land Atelier îți oferim o garanție a manoperei de 12 luni.

Reparații trecute în istoricul de service al mașinii

Toate reparațiile efectuate în service-uri dedicate Land Rover sunt trecute în istoricul de service, așa cum procedăm și noi, la Land Atelier. Nu doar că știi când este momentul următoarei revizii, dar poți obține și un preț de revânzare mult mai mare.

La ce riscuri te expui atunci când mergi la un mecanic de cartier?

Riscurile nu sunt puține atunci când te orientezi către un mecanic de cartier. Spre exemplu, multe dintre mașinile din România, potrivit RAR, dispun de probleme tehnice majore. Astfel, varianta mai ieftină de a-ți repara mașina îți poate aduce costuri suplimentare ridicate și îți poate pune viața în pericol.

De asemenea, nu sunt recomandate nici intervențiile pe care să le faci de unul singur, deoarece dacă acestea nu sunt realizate corespunzător, pot duce la pagube majore, pe care nu le dorești.

Ca atare, să mergi cu mașina doar la specialiști este cea mai bună decizie pe care o poți lua, pentru a-i menține performanța, dar și pentru siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic.

Blog
ARTICOLE SIMILARE
Contacteaza LandAtelier